Gép-ész-nélkül

Gép-ész-nélkül

Fürdőszoba felújítás GEBERIT módra

2018. május 02. - gépésznélkül

 

A fürdőszoba mindenki kedvence, a tisztaság szentélye, egyben a felújítása a legnehezebb feladat. Sokba kerül, sok kosszal jár, és ha a csempéhez és a járólaphoz is hozzá kell nyúlni, sosem lesz kész.

 

Ha a csempét megkímélnék, akkor viszont pótlapokra lenne szükség, amiből azonos méretet és színárnyalatot szinte lehetettelen szerezni.

Erre is van megoldás, a GEBERIT kitalálta a MONOLITH termékcsaládot.

A meglévő mosdó helyére egy állványos előtétfalon kerül elhelyezésre az új vagy meglévő mosdó, eltakarva szinte minden gépészeti csatlakozást. Az előtét fal még rejtett tároló rekeszeket is tartalmaz és a üveg borítás színében is alkalmazkodhatunk a fürdőszobánk stílusához.

 

A WC csésze cseréje sem okoz akadályt, legyen akár hátsó

 

Akár alsó kifolyású

 

A PLUS megjelölésű állvány pedig már beépített szagelszívást és led világítást is tartalmaz. 

 

Bátran gondolkodhatunk fürdőszobánk ráncfelvarrásán is, nem jelenti a helyiség napokig vagy hetekig történő nélkülözését. Új és modern megoldások állnak rendelkezésünkre.

 

Ha tetszett a bejegyzés, küld el bátran ismerősödnek is, vagy kedveld facebook oldalam, így nem maradsz le az új bejegyzésekről. Ha kérdésed lenne, tedd fel bátran, igyekszem válaszolni rá. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gepesznelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr9013884810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása